Narodno pozorište Niš i Zlatara Stanimirović organizuju svečanu dodelu nagrada najuspešnijim učenicima svih srednjih škola Niša, odnosno nosiocima titule đaka generacije. Tim povodom vas pozivamo da u petak, 23. juna u 12.00 prisustvujete dodeli nagrada u gornjem foajeu pozorišta.

Svaki đak generacije dobiće poseban poklon od Zlatare Stanimirović u vidu brilijanta u blisteru, a od Narodnog pozorišta Počasnu kartu za narednu pozorišnu sezonu.

Zlatara Stanimirović već šestu godinu zaredom organizuje dodelu nagrada najuspešnijim đacima. Prošle godine, događaj je prvi put organizovan u saradnji sa Narodnim pozorištem, koje je bilo domaćin događaja i ta saradnja se nastavlja i ove godine.

Čast nam je da zajedničkim snagama podržimo mlade i vredne ljude i dodelimo nagrade, kao simboličan stimulans za nastavak dobrog puta obrazovanja kojim su krenuli.

Ovim putem bismo i vas, predstavnike medija, zamolili da ispratite događaj i na taj način pružite podršku mladim snagama.

Nakon dodele biće upriličen i koktel u gornjem foajeu pozorišta.

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo za kraj uspešne sezone biti u prilici da u Narodnom pozorištu ugostimo najbolje đake grada Niša!


Scroll