Poštovana publiko,

U skladu sa odlukom o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, a zbog nemogućnosti daljeg planiranja repertoara, Narodno pozorište Niš je odlučilo da napravi online repertoar i da putem linka budete u mogućnosti da pogledate neke od najboljih i najgledanijih predstava niškog teatra.

Kako bismo vam boravak kod kuće učinili što prijatnijim i ovaj prekid pozorišnog života što kraćim, odlučili smo da vam tri puta nedeljno prikazujemo snimke naših predstava. Predstave možete pogledati na linku koji ćemo objaviti na sajtu Pozorišta, kao i na društvenim mrežama i koji će biti aktivan 48 sati, a nakon toga ćemo link zameniti i prikazati novu predstavu.

Glumci Narodnog pozorišta su se uključili u kampanju OSTANI kod KUĆE i snimili za vas kratke video poruke u kojima apeluju da se pridržavate preporuka i ostanete svi u svojim domovima dok pandemija ne prođe.

Ujedno vas pozivamo da nam pišete, sugerišete, komentarišete naše predstave, predlažete predstave koje biste želeli da pogledate, a sve u cilju da i u ovim uslovima izolacije ostvarimo kontakt sa našom
publikom. Jer pozorište bez publike gubi svaki smisao.Slobodno i aplaudirajte, smejte se uz naše komedije što više, biće to lekovito u ovim trenucima.

Hvala vam što ste publika Narodnog pozorišta Niš. Ponosni smo na vas.

U želji da se novonastala situacija što pre završi i uspešno prevaziđe, srdačno vas pozdravljamo i željno očekujemo sledeći susret na daskama koje život znače.
A sada, sačuvajmo svoje živote i živote naših bližnjih time što ćemo ostati i gledati Pozorište u svojoj kući.

Repertoar ONLINE predstava

18. maj
EDMUND KIN
(Hadi Kurić, režija: Irfan Mensur)

20. maj
12 GNEVNIH ŽENA
(Jelena Mijović, režija: Ivan Vuković)

22. maj
MALA
(Radoslav Pavlović, režija: Ivan Vuković)

24. maj
GOSPOĐA MINISTARKA
(Branislav Nušić, režija: Dušan Jovanović)

26. maj
PAS, ŽENA, MUŠKARAC
(Sibil Berg, režija: Jovan Ristić)

28. maj
RUČNI RAD
(Žan Klod Dano, režija: Biljana Vujović)

30. maj
DRITA
(Danica Nikolić Nikolić, režija: Ksenija Krnajski)

01. jun
DOM BERNARDE ALBE
(Federiko Garsija Lorka, režija: Ištvan Bičkei)

03. jun
ĆELIJA
(Tamara Baračkov, režija: Aleksandra Pavlović)

05. jun / opereta
SLEPI MIŠ
(Johan Štraus, režija: Ivan Vuković)

Scroll