U utorak, 11.12.2018. godine sa početkom u 20 sati, na sceni niškog pozorište, gostovaće Kruševačko pozorište sa predstavom “Animals”, po tekstu Uglješe Šajtinca, a u režiji Snežane Trišić. Radi se o predstavi kojom je označen početak pozorišne sezone u Kruševcu, a autori napominju da je u pitanju ljubavna priča koja ima ili nema šanse u ovakvom svetu. „U pitanju su animalni porivi čoveka i društva koji nastaju iz težnje i želje da se opstane u ovakvom svetu – pojašnjava Trišićeva. – Svet koji nas okružuje će u ovom slučaju uticati na glavnog junaka da iskrene svoj pogled na stvarnost. Bavili smo se devijacijama i deformitetima, pojedinaca i društva, uzrocima i posledicama.“

U predstavi glume: Biljana Nikolić, Bojan Veljović, Nikola Rakić, Dejan Tončić, kao i glumci koji se tek dokazuju, Filip Hajduković i Sanja Marinković, koji gostuju na kruševačkoj sceni. Dramaturg na projektu bio je Jovan Ristić, scenografija je bila poverena Ljubici Milanović, kostimi – Marini Sremac.

Ulaznice za gostovanje Kruševačkog pozorišta, mogu se kupiti na blagajni pozorišta po ceni od 400 dinara (važe svi aktuelni popusti).


Scroll