U okviru saradnje niškog pozorišta i Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja, u sredu, 7.11.2018. godine sa početkom u 20 sati na Maloj sceni, publika će imati priliku da vidi predstavu „KEPLER 452-B“ po tekstu Tijane Grumić, a u režiji Juga Đorđevića.

„Kepler 452-B, naslov je nove drame mlade i već zapažene dramatičarke Tijane Grumić. Reč je o intimnoj drami koja se tiče odnosa u porodici, ali i u kosmosu, koja se odvija u istorijskom trenutku kada biva prepoznato novo nebesko telo, ali dok neka ljudska tela, kao i zvezdana, nestaju – što se događa kada su neke zvezde samo ljudi – i obrnuto. Minuciozna igra sa najdubljim osećanjima koja se mogu gajiti između najbližih pokazuje i zrelost mlade autorke, kadre da ubedljivo prikaže i suočavanje sa bolnim trenucima i pokušaje da se oni izbegnu.“ Boško Milin, pozorišni kritičar, selektor 63, Sterijinog pozorja.

U predstavi igraju glumci vranjskog pozorišta Jelena Filopović, Radmila Đorđević, Nenad Nedeljković i Bojan Jovanović.

Svi zainteresovani moći će ekskluzivno sutra, u sredu od 12 do 13 sati, ispred Forum centra, u ograničenom broju da kupe kartu po ceni od 250 dinara. Cena ulazinica na blagajni pozorišta je 500 dinara.


Scroll