Истакнут мајстор руског глумишта, маестрални Сергеј Паршин из чувеног Националног драмског театра Русије ,,Александрински” из Санкт Петербурга, извешће пред нишком публиком монодраму „Желим да живим“ 25. септембра у 20.00.

Ово је четврта соло представа из циклуса „Монолози у царском фоајеу“, истакнутих мајстора театра ,,Александрински”.

Дело се базира на причама Степана Писахова, дневницима Бориса Шергина, одломку из романа Михаила Шолохова „Они су се борили за отаџбину“ и одломку из романа Василија Шукшина „Дошао сам да вам дам слободу“.

Монодрама „Желим да живим“ нуди дубоки увид у разноликост и богатство живота које се једино може изразити песмом, страственом чежњом за немогућим, ономе што би могло бити и романтичном надом да се досегне дуга.

Сергеј Паршин ће сцену делити са бендом који ће додатно обогатити ово јединствено изођење, а публика ће моћи да прати представу уз титл на српском језику. Представа траје 1 сат и 10 минута.

Цена карте је 700 динара, док за студенте, ђаке, пензионере и организовану продају цена карте износи 500 динара. Карте се могу купити на благајни позоришта, радним даном од 10.00 до 20.00.

 


Scroll