Поштована публико,

У складу са одлуком о увођењу ванредног стања на територији Републике Србије, а због немогућности даљег планирања репертоара, Народно позориште Ниш је одлучило да направи online репертоар и да путем линка будете у могућности да погледате неке од најбољих и најгледанијих представа нишког театра.

Како бисмо вам боравак код куће учинили што пријатнијим и овај прекид позоришног живота што краћим, одлучили смо да вам три пута недељно приказујемо снимке наших представа. Представе можете погледати на линку који ћемо објавити на сајту Позоришта, као и на друштвеним мрежама и који ће бити активан 48 сати, а након тога ћемо линк заменити и приказати нову представу.

Глумци Народног позоришта су се укључили у кампању ОСТАНИ код КУЋЕ и снимили за вас кратке видео поруке у којима апелују да се придржавате препорука и останете сви у својим домовима док пандемија не прође.

Уједно вас позивамо да нам пишете, сугеришете, коментаришете наше представе, предлажете представе које бисте желели да погледате, а све у циљу да и у овим условима изолације остваримо контакт са нашом
публиком. Јер позориште без публике губи сваки смисао.Слободно и аплаудирајте, смејте се уз наше комедије што више, биће то лековито у овим тренуцима.

Хвала вам што сте публика Народног позоришта Ниш. Поносни смо на вас.

У жељи да се новонастала ситуација што пре заврши и успешно превазиђе, срдачно вас поздрављамо и жељно очекујемо следећи сусрет на даскама које живот значе.
А сада, сачувајмо своје животе и животе наших ближњих тиме што ћемо остати и гледати Позориште у својој кући.

Репертоар ONLINE представа

18. мај
ЕДМУНД КИН
(Хади Курић, режија: Ирфан Менсур)

20. мај
12 ГНЕВНИХ ЖЕНА
(Јелена Мијовић, режија: Иван Вуковић)

22. мај
МАЛА
(Радослав Павловић, режија: Иван Вуковић)

24. мај
ГОСПОЂА МИНИСТАРКА
(Бранислав Нушић, режија: Душан Јовановић)

26. мај
ПАС, ЖЕНА, МУШКАРАЦ
(Сибил Берг, режија: Јован Ристић)

28. мај
РУЧНИ РАД
(Жан Клод Дано, режија: Биљана Вујовић)

30. мај
ДРИТА
(Даница Николић Николић, режија: Ксенија Крнајски)

01. јун
ДОМ БЕРНАРДЕ АЛБЕ
(Федерико Гарсија Лорка, режија: Иштван Бичкеи)

03. јун
ЋЕЛИЈА
(Тамара Барачков, режија: Александра Павловић)

05. јун / оперета
СЛЕПИ МИШ
(Јохан Штраус, режија: Иван Вуковић)

Scroll