Народно позориште Ниш овом приликом обавештава јавност да услед епидемиолошке ситуације отказује све представе у новембру месецу, док ће 30.11. бити одржано глумачко вече поезије. Што се децембарског репертоара тиче, он ће бити најављиван на недељном нивоу, када очекујемо нормализацију рада.

Премијера представе “Ана Карењина” померена је за месец децембар, док ће о тачном датуму одигравања јавност бити благовремено обавештена.

У међувремену настављамо са активностима позоришта. 24. новембра почиње рад на представи “Чудо Светог Ђорђа”, у режији Николе Завишића. Реч је о међународном пројекту, копродукцији три позоришта из Арада (Румунија), Плевена (Бугарска) и Ниша.

Народно позориште вредно ради на реконструкцији ентеријера зграде. Након новог паркета и постављених итисона, успешно је инсталиран и нови противпожарни систем и овом приликом захваљујемо Граду Нишу, компанији НИС и фирми “Teming Electrotehnology”, који су учествовали у финансирању и тиме допринели бољој заштити како запослених, тако и посетилаца Народног позоришта Ниш.

С поштовањем,

Народно позориште Ниш


Scroll