У Народном позоришту Ниш, данас је оджана конференција за новинаре поводом јубилеја, 40 година професионалног рада глумице Иване Недовић, који обележава представом „Танго онлајн“ / Монодрама са пуно лица/, по тексту Мирољуба Недовића.

Монодрама ће бити премијерно изведена у суботу, 20.4., а своју прву репризу имаће 22.4.2024. године на великој сцени нишког позоришта.

Свој репертоарски живот, „Танго онлајн“, наставља на Малој сцени позоришта.

На конференцији за новинаре, поред глумице Иване Недовић, присутнима се обратио и директор позоришта, Спасоје Ж. Миловановић, као и аутор текста Мирољуб Недовић, а испред ауторске и продукцијске екипе о структури монодраме и саиграчима, глумцима који учествују у представи и о томе како је текао сам процес, говорио је Слободан Илић, мајстор тона.

У представи као саиграчи (аудио), учествују: Весна Јосповић, Александар Крстић, Данило Петровић, Маја Вукојевић Цветковић, Марјан Тодоровић, Нађа Недовић Текиндер, Стефан Младеновић, Катарина Митић Павловић, Мирослав Јовић, Братислава Милић и Спасоје Ж. Миловановић.

Ауторску екипу чине још, Катарина Павловић, задужена за сценографију и костим, Наташа Илић, лекторка, и Снежана Јовић, организаторка.

„Танго је плес за двоје. А данас, кад смо много више у комуникацији са другима онлајн него фејс ту фејс…онда је ситуација као у комаду неизбежна“, о представи глумица, Ивана Недовић.

 

 

   


Scroll