Премијера представе ,,Где смо оно стали” по тексту Марјана Тодоровића, а у режији Ненада Тодоровића ће се одржати 27.03. и 28.03. у 18 часова.

Глумци који играју у представи су: Стефан Младеновић, Александар Маринковић, Јасминка Хоџић, Мирољуб Недовић, Маја Банковић, Катарина Митић Павловић, Зорица Дамјановић, Наталија Јовић и Марко Радојевић.

За сценографију и костимографију је задужена Катарина Филиповић, а за сценски покрет Миодраг Крчмарик. Композитор је Братислав Златковић.

Премијере су првобитно биле планиране за 17.03. и 18.03, али су због епидемилошких мера одложене.

 

Реч аутора

ГДЕ СМО ОНО СТАЛИ, на жалост, један дужи временски период уопште више није питање, већ само успутна констатација. Као кад човек у неком изношењу сопственог мишљења и става на тренутак заблокира, па између онога што је почео и онога куда је намерио, искористи поштапалицу „…овааај… шта сам хтео да кажем…“, док се заправо не сабере у координантном систему сопствене конфузије, па КАО настави даље. А уствари је ту негде успут потпуно изгубио суштину започете приче и ненамерно залутао у то аутосугестивно КАО, које онда несвесно почиње да пројектује као личну животну филозофију:

КАО живим… КАО радим… КАО мислим… КАО волим…

Идеја овог комада јесте да кроз приче најразличитијих типова људи који гласно живе то своје КАО, један случајни несрећник само интимно заурла своје најискреније ЈАО!

И, по могућству, преживи!

Опширније о представи: http://www.narodnopozoristenis.rs/predstave/gde-smo-ono-stali/


Scroll