Уметничке слике, спортски дресови и реквизити, књиге, музичке плоче и дискови, наћи ће се на јавној лицитацији Локалне фондације Ниш, која ће бити одржана у недељу 10. априла у 17.30 у горњем фоајеу позоришта.

Први велики јавни догађај у 2022. години, који ЛФН организује у сарадњи са Народним позориштем, окупиће на једном месту људе жељне да се надмећу, обезбеде за себе неки вредан предмет, а да у исто време постану и важни донатори тако што ће куповином неког од продајних предмета са лицитације помоћи развоју локалне заједнице у Нишу.

На лицитацији ће се наћи више од 20 предмета које су донирали познати спортисти, уметници, музичари, пријатељи ЛФН. Новац прикупљен овим путем усмерава се за подршку креативним, предузимљивим идејама формалних и неформалних група грађана, а све у сврху унапређења локалне заједнице у којој живимо.

Народно позориште Ниш и ЛФН позивају све заинтересоване грађане, људе такмичарског духа и оне који желе да допринесу томе да живимо у лепшем и уређенијем граду, да дођу на лицитацију и помогну да се обезбеде нова средства за подршку идејама грађана у Нишу.

 


Scroll