Umetničke slike, sportski dresovi i rekviziti, knjige, muzičke ploče i diskovi, naći će se na javnoj licitaciji Lokalne fondacije Niš, koja će biti održana u nedelju 10. aprila u 17.30 u gornjem foajeu pozorišta.

Prvi veliki javni događaj u 2022. godini, koji LFN organizuje u saradnji sa Narodnim pozorištem, okupiće na jednom mestu ljude željne da se nadmeću, obezbede za sebe neki vredan predmet, a da u isto vreme postanu i važni donatori tako što će kupovinom nekog od prodajnih predmeta sa licitacije pomoći razvoju lokalne zajednice u Nišu.

Na licitaciji će se naći više od 20 predmeta koje su donirali poznati sportisti, umetnici, muzičari, prijatelji LFN. Novac prikupljen ovim putem usmerava se za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo.

Narodno pozorište Niš i LFN pozivaju sve zainteresovane građane, ljude takmičarskog duha i one koji žele da doprinesu tome da živimo u lepšem i uređenijem gradu, da dođu na licitaciju i pomognu da se obezbede nova sredstva za podršku idejama građana u Nišu.

 


Scroll