Представа ,,Прича се по граду“ биће изведена пред нишком публиком 20. априла у 20 часова.Текст и режију представе  потписује Сташа Копривица, а улоге тумаче Олга Одановић, Дубравка Мијатовић, Анастасиа Мандић и Сена Ђоровић.

Дизајн сценографије је осмислила Владислава Мунић, а ауторка музике је Ана Јошевски. Представа је настала у продукцији познате фирме ГМР.

Ова интригантна комедија говори о томе како један злобни трач може да преокрене животе чак четири жене наглавачке… Нина, њена ћерка Маја и Мајине другарице, Дуња и Кока, проводе своје слободно време у Кокином козметичком салону, у доколици испробавајући најчудније третмане, креме и уља, успевајући да забораве на суморну стварност која их окружује. Њихову устаљену свакодневицу прекида трач о наводном неверству Мајиног мужа… Клупко лажи, интрига и самозаваравања почиње да се одмотава, а вишедеценијско женско пријатељство бива доведено у питање. „Прича се по граду“ је комад о површности и лажима, љубави, пријатељству и прича о проблемима са којима једна жена може да се суочи у својим најбољим годинама.

Цена карте је 1200 динара. Карте се могу купити радним данима од 10.00 до 20.00 на благајни позоришта.

 


Scroll