Premijera predstave ,,Gde smo ono stali” po tekstu Marjana Todorovića, a u režiji Nenada Todorovića će se održati 27.03. i 28.03. u 18 časova.

Glumci koji igraju u predstavi su: Stefan Mladenović, Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Miroljub Nedović, Maja Banković, Katarina Mitić Pavlović, Zorica Damjanović, Natalija Jović i Marko Radojević.

Za scenografiju i kostimografiju je zadužena Katarina Filipović, a za scenski pokret Miodrag Krčmarik. Kompozitor je Bratislav Zlatković.

Premijere su prvobitno bile planirane za 17.03. i 18.03, ali su zbog epidemiloških mera odložene.

 

Reč autora

GDE SMO ONO STALI, na žalost, jedan duži vremenski period uopšte više nije pitanje, već samo usputna konstatacija. Kao kad čovek u nekom iznošenju sopstvenog mišljenja i stava na trenutak zablokira, pa između onoga što je počeo i onoga kuda je namerio, iskoristi poštapalicu „…ovaaaj… šta sam hteo da kažem…“, dok se zapravo ne sabere u koordinantnom sistemu sopstvene konfuzije, pa KAO nastavi dalje. A ustvari je tu negde usput potpuno izgubio suštinu započete priče i nenamerno zalutao u to autosugestivno KAO, koje onda nesvesno počinje da projektuje kao ličnu životnu filozofiju:

KAO živim… KAO radim… KAO mislim… KAO volim…

Ideja ovog komada jeste da kroz priče najrazličitijih tipova ljudi koji glasno žive to svoje KAO, jedan slučajni nesrećnik samo intimno zaurla svoje najiskrenije JAO!

I, po mogućstvu, preživi!

Opširnije o predstavi: http://www.narodnopozoristenis.rs/predstave/gde-smo-ono-stali/


Scroll