Народно позориште Ниш и Златара Станимировић организују свечану доделу награда најуспешнијим ученицима свих средњих школа Ниша, односно носиоцима титуле ђака генерације. Тим поводом вас позивамо да у четвртак, 20. јуна у 12.00 присуствујете додели награда у горњем фоајеу позоришта.

Сваки ђак генерације добиће посебан поклон од Златаре Станимировић у виду брилијанта у блистеру, а од Народног позоришта Почасну карту за наредну позоришну сезону.

Златара Станимировић већ седму годину заредом организује доделу награда најуспешнијим ђацима. Народно позориште Ниш и ове године је домаћин догађаја.

Част нам је да заједничким снагама подржимо младе и вредне људе и доделимо награде, као симболичан стимуланс за наставак доброг пута образовања којим су кренули.

Овим путем бисмо и вас, представнике медија, замолили да испратите догађај и на тај начин пружите подршку младим снагама.

Након доделе биће уприличен и коктел у горњем фоајеу позоришта.

Велико нам је задовољство што ћемо за крај успешне сезоне бити у прилици да у Народном позоришту угостимо најбоље ђаке града Ниша!

 


Scroll