У Народном позоришту Ниш, данас је одржана конфернција за новинаре којом је најављено премијерно извођење представе ,,Афера недужне Анабеле“ Велимира Лукића, у режији Игора Павловића.

Ову представу, која се игра на Малој сцени позоришта, публика ће премијерно моћи да погледа сутра, 27. децембра у 20.00, док је прва реприза већ наредне вечери, 28. децембра у 20.00.

Конференцији су присуствовали директор позоришта Спасоје Ж. Миловановић, редитеља Игор Павловић и сви глумци из представе: Александар Крстић, Стефан Младеновић, Братислава Милић, Андрија Митић, Наталија Јовић, Драгиша Вељковић, Урош Милојевић и Александар Стевановић.

Исказано је велико задовољство поводом рада на овој представи нашег веома значајног и познатог драматурга и песника, а глумци су посебно истакли редитељев приступ, атмосферу на пробама и тимски рад који је био важан предуслов да се направи ова изузетна представа, која ће, верују, да има дуг позоришни живот.

Ауторску екипу представе чине костимограф и сценограф Милица Бајић Ђуров, композитор Ирена Поповић Драговић, асистент композитора Никола Драговић, и Андреја Кулешевић задужена за сценски покрет.

 

   


Scroll