На управо завршеном XII „Фестивалу победника фестивала“ који је одржан у Раковици, жири публике, који је радио у саставу: Марко Радојичић – председник, Данијела Симеуновић – члан и Милош Симић – члан, једногласно је донео одлуку да Награду за најбољу представу додели представи „У чије име“, Народног позоришта из Ниша, рађену по тексту Александра Михаиловића, а у режији Милана Караџића.
Награду за најбоље глумачко остварење, жири публике је доделио Милану Васићу за улогу Поткољосина у представи „Женидба“ у режији Милана Караџића, а у извођењу Народног позоришта из Приштине.
Идеја водиља Фестивала је да се на једном месту, једном годишње, виде најбоље позоришне представе настале током претходне сезоне у Србији. Публика је била у прилици да шест вечери у континуитету види оно што је најбоље у позоришном животу Србије.
Награде најбољима су уручили директорка Центра за културу и образовање Раковица – Маријана Бутулија, председник Градске општине Раковица – Владан Коцић, председница стручног жирија, драмска уметница Снежана Савић и председник жирија публике – Марко Радојичић.


Scroll