Predstava La Gerilla Aleksandr Đaje, u režiji Marka Jovičića, premijerno će biti izvedena u nedelju 29. maja. Pretpremijera predstave je 28. maja.

Izbor muzike je uradio Marko Jovičić, kostimograf i scenograf je Katarina Pavlović, a kompozitor je Bratislav Zlatković. Tekstove songova potpisuje Marko Radojević, koreograf je Danica Ničić, a lektor Nataša Ilić.

 

U predstavi igraju: Jasminka Hodžić (Dolores), Sanja Krstović (Končita), Uroš Milojević (Gipsani), Marko Radojević (Roćko) i Dejan Gocić, k. g (Lune).

 

Deo predstave su i plesači iz Contra Dens Studija: Danica Ničić, Anđelija Ćulibrk, Anja Tonsa Milovanović, Atina Vasović, Dušan Petrović, Željko Tasić, Petar Ščepihin, Aleksa Stojiljković (Grobari, Revolucionari i Dorćolci).

 

Pozorišna predstava La Gerilla Aleksandra Đaje je komedija o revoluciji i smrti. Radnja predstave je smeštena u puste planinske predele Meksika ili Južne Amerike, mada se akteri pozorišnog komada mogu naći u bilo kom mestu globalnog sela koje vapi za korenitim promenama, svega i na svim nivoima  ̶  revolucijom

 

Cena karte je 800 dinara, karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta radnnim danima od 10.00 do 20.00. Za pretpremijeru postoji popust za studetne, đake i penzionere koji kartu mogu kupiti po ceni od 600 dinara.

Više o predstavi: http://www.narodnopozoristenis.rs/predstave/la-gerila/


Scroll