Представа La Gerilla Александр Ђаје, у режији Марка Јовичића, премијерно ће бити изведена у недељу 29. маја. Претпремијера представе је 28. маја.

Избор музике је урадио Марко Јовичић, костимограф и сценограф је Катарина Павловић, а композитор је Братислав Златковић. Текстове сонгова потписује Марко Радојевић, кореограф је Даница Ничић, а лектор Наташа Илић.

 

У представи играју: Јасминка Хоџић (Долорес), Сања Крстовић (Кончита), Урош Милојевић (Гипсани), Марко Радојевић (Роћко) и Дејан Гоцић, к. г (Луне).

 

Део представе су и плесачи из Contra Dens Studija: Даница Ничић, Анђелија Ћулибрк, Ања Тонса Миловановић, Атина Васовић, Душан Петровић, Жељко Тасић, Петар Шчепихин, Алекса Стојиљковић (Гробари, Револуционари и Дорћолци).

 

Позоришна представа La Gerilla Александра Ђаје је комедија о револуцији и смрти. Радња представе је смештена у пусте планинске пределе Мексика или Јужне Америке, мада се актери позоришног комада могу наћи у било ком месту глобалног села које вапи за коренитим променама, свега и на свим нивоима  ̶  револуцијом

 

Цена карте је 800 динара, карте се могу купити на благајни позоришта раднним данима од 10.00 до 20.00. За претпремијеру постоји попуст за студетне, ђаке и пензионере који карту могу купити по цени од 600 динара.

Више о представи: http://www.narodnopozoristenis.rs/predstave/la-gerila/


Scroll