U Narodnom pozorištu Niš, danas je održana konferncija za novinare kojom je najavljeno premijerno izvođenje predstave ,,Afera nedužne Anabele“ Velimira Lukića, u režiji Igora Pavlovića.

Ovu predstavu, koja se igra na Maloj sceni pozorišta, publika će premijerno moći da pogleda sutra, 27. decembra u 20.00, dok je prva repriza već naredne večeri, 28. decembra u 20.00.

Konferenciji su prisustvovali direktor pozorišta Spasoje Ž. Milovanović, reditelja Igor Pavlović i svi glumci iz predstave: Aleksandar Krstić, Stefan Mladenović, Bratislava Milić, Andrija Mitić, Natalija Jović, Dragiša Veljković, Uroš Milojević i Aleksandar Stevanović.

Iskazano je veliko zadovoljstvo povodom rada na ovoj predstavi našeg veoma značajnog i poznatog dramaturga i pesnika, a glumci su posebno istakli rediteljev pristup, atmosferu na probama i timski rad koji je bio važan preduslov da se napravi ova izuzetna predstava, koja će, veruju, da ima dug pozorišni život.

Autorsku ekipu predstave čine kostimograf i scenograf Milica Bajić Đurov, kompozitor Irena Popović Dragović, asistent kompozitora Nikola Dragović, i Andreja Kulešević zadužena za scenski pokret.

 

   


Scroll