Del.br.01-431

Datum: 16.3.2020.g.

 

Poštujući Odluku o uvođenju vanrednog stanja, koju su u skladu sa Ustavom doneli predsednik Republike Srbije, Predsednica vlade Republike Srbije i predsednica Narodne skupštine Republike Srbije  15. marta 2020. godine, kao i mere Vlade Republike Srbije donetim na osnovu Odluke o uvođenju vanrednog stanja, i u skladu sa Naredbama Kriznog štaba Grada Niša, a u cilju sprečavanja daljeg širenja korona virusa, Narodno pozorište Niš od 16. marta 2020. godine prelazi na izmenjen režim rada i donosi sledeće mere:

 

  • Formira se Krizni štab Narodnog pozorišta Niš za donošenje, praćenje i kontrolisanje sprovođenja mera preventivne zaštite za suzbijanje širenja korona virusa u toku trajanja vanrednog stanja u sastavu:
  1. Spasoje Ž. Milovanović, direktor
  2. Marija Ignjatović, pomoćnik direktora
  3. Zoran Ilić, operativni direktor
  4. Ljubinka Popović, šef knjigovodstva
  5. Miljana Nenadov, šef marketinga
  6. Daniela Ivanović, šef prodaje
  7. Dragana Jovanović, glumica, predsednica reprezentativnog sindikata
  8. Aleksandar Krstić, glumac
  9. Nelica Stankov, tehnički sekretar
  • Scena Narodnog pozorišta Niš i sve aktivnosti na sceni obustavljaju rad za gledaoce od 16. marta 2020. godine.
  • Dolazak zaposlenih Pozorišta koji nisu u svakodnevnoj obavezi moguć je u vremenu od 09:00 do 12:00 sati i to uz prethodnu najavu. Ukoliko imaju neodložnu i hitnu potrebu da dođu u zgradu Pozorišta neophodno je da se najave prethodni dan i to Nelici Stankov, poslovnom sekretaru Pozorišta. U suprotnom neće moći da uđu u zgradu Pozorišta.

            Osim u slučaju bolesti, na posao dolaze od 9:00 direktor, operativni direktor, tehnički sekretar, higijeničarka, knjigovodstvo (prema rasporedu). Svi ostali dolaze po pozivu ili prethodnu najavu.

            Najstrožije se zabranjuje odlazak u radionicu bez prethodne najave tehničkom direktoru, koji je u obavezi da to najavi direktoru.

Preporuke za mere preventivne zaštite br. 01-428 od 13.3.2020. godine postaju OBAVEZUJUĆE za sve zaposlene počev od 16. marta 2020. godine.

  • Mole se zaposleni u Narodnom pozorištu Niš da međusobnu službenu komunikaciju obavljaju telefonom i elektronskom poštom za poslove za koje je to moguće.

 

Direktor

Spasoje Ž. Milovanvić


Scroll