Дел.бр.01-431

Датум: 16.3.2020.г.

 

Поштујући Одлуку о увођењу ванредног стања, коју су у складу са Уставом донели председник Републике Србије, Председница владе Републике Србије и председница Народне скупштине Републике Србије  15. марта 2020. године, као и мере Владе Републике Србије донетим на основу Одлуке о увођењу ванредног стања, и у складу са Наредбама Кризног штаба Града Ниша, а у циљу спречавања даљег ширења корона вируса, Народно позориште Ниш од 16. марта 2020. године прелази на измењен режим рада и доноси следеће мере:

 

  • Формира се Кризни штаб Народног позоришта Ниш за доношење, праћење и контролисање спровођења мера превентивне заштите за сузбијање ширења корона вируса у току трајања ванредног стања у саставу:
  1. Спасоје Ж. Миловановић, директор
  2. Марија Игњатовић, помоћник директора
  3. Зоран Илић, оперативни директор
  4. Љубинка Поповић, шеф књиговодства
  5. Миљана Ненадов, шеф маркетинга
  6. Даниела Ивановић, шеф продаје
  7. Драгана Јовановић, глумица, председница репрезентативног синдиката
  8. Александар Крстић, глумац
  9. Нелица Станков, технички секретар
  • Сцена Народног позоришта Ниш и све активности на сцени обустављају рад за гледаоце од 16. марта 2020. године.
  • Долазак запослених Позоришта који нису у свакодневној обавези могућ је у времену од 09:00 до 12:00 сати и то уз претходну најаву. Уколико имају неодложну и хитну потребу да дођу у зграду Позоришта неопходно је да се најаве претходни дан и то Нелици Станков, пословном секретару Позоришта. У супротном неће моћи да уђу у зграду Позоришта.

            Oсим у случају болести, на посао долазе од 9:00 директор, оперативни директор, технички секретар, хигијеничарка, књиговодство (према распореду). Сви остали долазе по позиву или претходну најаву.

            Најстрожије се забрањује одлазак у радионицу без претходне најаве техничком директору, који је у обавези да то најави директору.

Препоруке за мере превентивне заштите бр. 01-428 од 13.3.2020. године постају ОБАВЕЗУЈУЋЕ за све запослене почев од 16. марта 2020. године.

  • Моле се запослени у Народном позоришту Ниш да међусобну службену комуникацију обављају телефоном и електронском поштом за послове за које је то могуће.

 

Директор

Спасоје Ж. Милованвић


Scroll