У уторак, 11.12.2018. године са почетком у 20 сати, на сцени нишког позориште, гостоваће Крушевачко позориште са представом “Animals”, по тексту Угљеше Шајтинца, а у режији Снежане Тришић. Ради се о представи којом је означен почетак позоришне сезоне у Крушевцу, а аутори напомињу да је у питању љубавна прича која има или нема шансе у оваквом свету. „У питању су анимални пориви човека и друштва који настају из тежње и жеље да се опстане у оваквом свету – појашњава Тришићева. – Свет који нас окружује ће у овом случају утицати на главног јунака да искрене свој поглед на стварност. Бавили смо се девијацијама и деформитетима, појединаца и друштва, узроцима и последицама.“

У представи глуме: Биљана Николић, Бојан Вељовић, Никола Ракић, Дејан Тончић, као и глумци који се тек доказују, Филип Хајдуковић и Сања Маринковић, који гостују на крушевачкој сцени. Драматург на пројекту био је Јован Ристић, сценографија је била поверена Љубици Милановић, костими – Марини Сремац.

Улазнице за гостовање Крушевачког позоришта, могу се купити на благајни позоришта по цени од 400 динара (важе сви актуелни попусти).


Scroll