Овом приликом вас обавештавамо о учешћу Народног позоришта Ниш у хуманитарној акцији прикупљања новогодишњих пакетића:

ДОБРИ ЉУДИ ЗА ДЕЦУ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА

Окупљени око идеје да предстојеће празнике улепшају деци социјално угрожених породица, група добрих људи покренула је хуманитарну акцију прикупљања новогодишњих пакетића која ће трајати до 20. децембра. Прихватни центри отворени су у Суботици, Новом Саду, Сомбору, Инђији, Београду, Нишу, Руми и сваки дан отварају се нови прихватни центри на целој територији Србије.

“За учешће у акцији није потребно много, већ само да се у једну украсну кесицу убаци неколико слаткиша, сланиша и сокића, уз лепу поруку која ће обрадовати породицу којој ће пакет бити поклоњен. Одмах по покретању акције која је започела на Facebooku као лична иницијатива, захваљујући добрим људима које смо пробудили, она је почела да се шири по целој Србији. У овом тренутку отворено је пет прихватних центара, а ускоро очекујемо још неколико. Сви пакетићи који се прикупе у тим местима, биће подељени угроженим породицама које у њима живе”, рекао је Бранко Прчић, иницијатор хуманитарне акције.

Сви суграђани који желе да се прикључе хуманитарној акцији и крај ове невероватне године улепшају малишанима из њихових градова, пакетиће могу за сада да оставе у Отвореном Универзитету у Суботици, Сомборском едукативном центру (Сомбор), Агенцији Трезор у Новом Саду, Сликарском ателеју Маје Живковић у Инђији, Народном позоришту у Нишу, Бука подРумом у Руми, Прес Центар у Кнез Михајловој у Београду.

Све додатне информације грађани могу да пронађу на:
https://www.facebook.com/branko.prcic  и пратећи hashtag #dobriljudi

С поштовањем,

Народно позориште Ниш

 


Scroll