Predstava po tekstu Marjana Todorovića a u režiji Nenada Todorovića, koja je premijerno bila izvedena 27. 03. i 28. 03, ne prestaje da izaziva pozitivne komentare publike i da dovodi nove ljude u Narodno pozorište Niš.

U aprilu mesecu predstava je imala dve izvedbe 03. 04. i 14. 04. Stefan Mladenović,  glavni protagonista u predstavi, kao i Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Miroljub Nedović, Maja Banković, Katarina Mitić Pavlović, Zorica Damjanović, Natalija Jović i Marko Radojević, koji tumače najrazličitije likove iz naše svakodnevice, oba puta su bili na visini svog zadatka, a njihov poklon bio je ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Kako kaže jedna od prisutnih, gđa Ljiljana Miljković, ova priča, na duhovit način ispričana, krajnji je prikaz našeg života, socijalne, kulturne, porodične situacije običnog sveta koji je na rubu egzistencije, ali i posledica svih onih dešavanja u proteklim decenijama, koja se manifestuju kroz različita devijantna ponašanja.

Priča o čoveku koji radi kao popisivač i obilazi domove najrazličitijih ljudi, koji ga „bombarduju“ izlivima svojih frustracija, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dok se bori za rešenje sopstvenih problema, popisivač biva uvučen u vihor problema likova sa kojima se sreće: od lokalnog žestokog momka sa asfalta, preko tvrdokornog sveštenika, namučenog seljaka, pa do mladih žena lakog morala i izgubljenih duša koje pate za bližnjima.

 


Scroll