Представа по тексту Марјана Тодоровића а у режији Ненада Тодоровића, која је премијерно била изведена 27. 03. и 28. 03, не престаје да изазива позитивне коментаре публике и да доводи нове људе у Народно позориште Ниш.

У априлу месецу представа је имала две изведбе 03. 04. и 14. 04. Стефан Младеновић,  главни протагониста у представи, као и Александар Маринковић, Јасминка Хоџић, Мирољуб Недовић, Маја Банковић, Катарина Митић Павловић, Зорица Дамјановић, Наталија Јовић и Марко Радојевић, који тумаче најразличитије ликове из наше свакодневице, оба пута су били на висини свог задатка, а њихов поклон био је испраћен громогласним аплаузом.

Како каже једна од присутних, гђа Љиљана Миљковић, ова прича, на духовит начин испричана, крајњи је приказ нашег живота, социјалне, културне, породичне ситуације обичног света који је на рубу егзистенције, али и последицa свих оних дешавања у протеклим деценијама, која се манифестују кроз различита девијантна понашања.

Прича о човеку који ради као пописивач и обилази домове најразличитијих људи, који га „бомбардују“ изливима својих фрустрација, никога не оставља равнодушним. Док се бори за решење сопствених проблема, пописивач бива увучен у вихор проблема ликова са којима се среће: од локалног жестоког момка са асфалта, преко тврдокорног свештеника, намученог сељака, па до младих жена лаког морала и изгубљених душа које пате за ближњима.

 


Scroll