Posted by on апр 9, 2014 in Вести |

На сцени Народног позоришта у Нишу, у среду 9.04. са почетком у 20 сати, гостоваће представа из Београда „Џепови пуни камења“. Ради се о независној продукцији, по тексту Мари Џонс а у режији Ерола Кадића.
У представи играју Небојша Илић и Ненад Јездић.
„Џепови пуни камења“ су прича о два млада човека који у свом животу хоће да направе нешто, нешто вредно и велико, нешто што се разликује драстично од статирања у филмовима. И тако….Чарли и Џејк чекају своју шансу…Чарли би волео да прода свој сценарио, а Џејк да добије главну улогу у неком филму. Два глумца играју 13 ликова у представи о малом ирском селу у коме се снима холивудски филм!
То је представа о малим и безначајним људима и о њиховој нади, нади да ће успети да промене своје мале, сиромашне и безначајне животе ако само добију праву прилику за то. „Није важно што си нико и ништа, ако добијеш шансу“ гласи прави мото ове представе. Уживаћете у овој урнебесној комедији о „судару“ Холивуда, света филмске илузије, са сиромашним житељима једног села, а највише у маестралној игри Ненада Јездића и Небојше Илића.